Новости

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ

 

Датум: 13.11.2020. година

 

 

Драга дјецо, поштовани родитељи,

Обавјештавамо Вас да се од понедјељка 16.11.2020 до петка 20.11.2020. године прелази на on line наставу. У том периоду настава ће се одвијати на даљину путем електронске комуникације са наставницима.

Предметна настава почиње са радом у 7,30 часова а разредна од 16,30 часова због неопходне помоћи од стране родитеља. Трајање часа је 30 минута.

Молимо све ученике и родитеље да озбиљно схвате овај вид наставе јер ће се третирати на исти начин као и да се часови реализују у школским просторијама. Праћење наставе је обавезно  и наставници ће редовно водити евиденцију изостанака.

Осим тога, молимо вас да поштујете захтјеве од стране ваших наставника са циљем да вам повратак у школске клупе буде што лакши.

Ученици  основне  школе  наставне  часове  моћи  ће  пратити  и  путем  програма  Радио-телевизије  Републике  Српске (,,Школски  час“), односно  путем  портала  РТРС – www.rtrs.tv.

 

На  порталу  РТРС   доступан  је  распоред  емитовања  часова  према  разредима,а  пропуштене  часове  такође  је  могуће  погледати  путем  овог  портала, као  и  путем  портала еНастава – www.enastava.net

 

Преглед  програма  РТРС:

https://rtrs.tv/program/raspored.php?c=1

 

Остајте нам здраво и видимо се поново 23. новембра у школи!

 

Директор школе

Mр Ранкица Пушић