Новости

Посјета Сајму занимања

Дана 28.04.2023. године у периоду од 12.00 до14.00 часова ученици деветих разреда наше школе организовано су посјетити „Сајам занимања 2023“, који је био организован у Дому омладине у Бањалуци. На Сајму су се представиле бањалучке средње школе, тачније 10 бањалучких средњих школа.

Овом приликом ученици су имали могућност да се информишу о упису у средњу школу, предметима које ће похађати и свим осталим питањима која су их интересовала, а одговоре на њих су добили из прве руке од стране ученика и њихових професора, представника сваке школе.

Посјета Сајму је била организована на добровољној основи а учешће је узело укупно 67 заинтересованих ученика деветих разреда заједно са својим одјељењским старјешинама и педагогом школе. По завршетку обиласка ученици су се вратили у школу на редовну наставу. За заинтересовану дјецу био је обезбјеђен бесплатан превоз градским аутобусом.

Ученици су посјету Сајму завршили са веома позитивним утисцима задовољни информацијама које су добили.

У суботу, 29. априла, у Дому омладине, са почетком у 11.00 часова, организован је инфо дан за родитеље у оквиру којег су представници Техничке школе, Електротехничке школе, Политехничке школе, Гимназије и других средњих школа били на располагању за одгоговоре на питања родитеља о упису у школску 2023/2024. школску годину и цјелокупном наставном процесу који се проводи у средњим школама.

О наведеној активности свим родитељима је достављено обавјештење путем еДневника.

Весна Гојковић, дипл.педагог